NMS BMX-sektion

NMS BMX-sektion

Arbetsdag och cykling

BmxPosted by Jerker Tue, October 06, 2009 21:41:38

Fredrik har gjort ett kanonjobb under hösten och vi närmar oss färdigställandet av banan.

Banan som är tänkt att passa både avancerad och enklare cykling, yngre som äldre, får 2 spår att välja på, ett spår för dem som vill ha lättare cykling och ett mer avancerat.

Nu på fre 9/10 från kl 14,30 kör vi ett arbetspass(plockar sten, jämnar till banan mm) och alla nyfikna är välkomna(det kan säkert bli tid för cykling också, så ta med era bmx och dirthojjar). De som har möjlighet att ta med sig krattor och spadar får gärna göra det.

Förhoppningen är sedan att banan ska vara officiellt öppen.

Förhållningsregler som kommer gälla för cyklingen under hösten:

Generella öppettider för cykling kommer att vara kl 10-15 lördagar och söndagar(obs, kontrollera först mot öppningslistan som ni når från startsidan på hemsidan under ”aktuellt” att anläggningen är öppen just det datumet). Cykling övrig tid är förbjuden. Håll även koll på bmx-bloggen efter extra öppettider, ev kommer jag kunna öppna vissa fredagseftermiddagar vilket jag då redovisar här på bloggen. Efter regniga dagar kan banan lätt bli ”sörjig” eftersom den består av lerjord, så kolla innan ni ger er ut till Svansta att det är tillräckligt torrt i marken.

Hjälm är ett måste, rekommendation på övriga skydd är benskydd(typ fotbollsbenskydd), armbågskydd, ryggskydd och handskar.

Innan cykling går man upp till klubbstugan och skriver in sig, vilket är bestämmelser som gäller ute på Svansta-anläggningen. Det kostar inget att cykla och man behöver inte vara medlem i nuläget (kan komma att ändra sig under nästa år).

Lycka till med cyklingen o hör av er med synpunkter så vi kan utveckla banan till något som passar alla!

/Jerker bmx@nykopingsms.se

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.